Jacobus Kachels

Wij verkopen de bekende Friese hoogrendement houtkachels en pelletkachels van het merk Jacobus. Dit zijn echte kwaliteitskachels die kunnen concureren met de grote merken maar voor een gunstiger prijs. Deze kachels gaan een leven lang mee en kennen een uitstekende garantie. De Jacobus kachels zijn zeer zuinig (hoog rendement) en branden de nacht goed door want er zijn speciale elementen geplaatst in de stookruimte.

Alle gedetaileerde informatie kunt u vinden u op de volgende website:  www.jacobus.nl .

De Jacobus houtkachel :

Janco de Jong, de bedenker van de oorspronkelijke janus houtkachel komt met de revolutionaire nieuwe Jacobus kachel. Deze Jacobus houtkachel met een uniek verbrandingssysteem loopt ver vooruit op de strenge regels ten aanzien van de uitstoot van houtkachels. Uniek aan deze nieuwe houtkachel is het verbrandingssysteem. Dankzij dit bijzondere systeem is de verbranding vele malen effectiever en is ook de CO-uitstoot veel lager.

De ruit van de kachel blijft perfect schoon door dit nieuwe verbrandingssysteem.

Niet alleen het verbrandingssysteem is vernieuwd, ook is er nog beter en zwaarder materiaal gebruikt voor het maken van deze kachel. Bovendien is de Jacobus kachel makkelijker te bedienen. Slechts één knop regelt de hele luchttoevoer van uw Jacobus houtkachel.

De jacobus is er in drie verschillende maten:                 

· jacobus 6 (3.5 - 7 kW) b. 520 x d. 390 x h. 780 mm.  

· jacobus 9 (5 - 10 kW) b.620 x d. 390 xh. 780 mm.     

· jacobus 12 (7 - 14 kW) b. 720 x d. 390x h. 780 mm.  

De pluspunten van deze nieuwe kachel zijn:

-Uniek verbrandingssysteem, hoog rendement en lage CO2 uitstoot.

-Groot bedieningsgemak door 1-knops bediening

-Zeer schone ruit door het unieke gepatendeerde verbrandingsysteem.

-Zeer groot vermogensbereik per kachel. Dus één  kachel voor kleine en grote ruimtes omdat de verbranding zeer nauwkeurig te regelen is.

 

janus 6 kw

janus 12kw

janus 12 kw

janus2 Ljip

janus2 Wikel

janus2 ULE