Zonnepanelen

In deze tijd van de energietransitie wordt er van ons allemaal gevraagd om na te denken over een andere en meer ecologische manier van energie verbruiken en opwekken. Ook als particulier kunnen wij zelf een bijdrage leveren om op een meer verantwoorde wijze energie op te wekken.

Omdat wij dagelijks genieten van het Bourgondische natuurschoon en de hier levende dieren hebben wij besloten om middels ons bedrijf ook een bijdrage te leveren aan het behoud van al dit natuurschoon.

Vanaf heden leveren en installeren wij zonnepanelen die op ecologische wijze stroom opwekken waardoor u minder afhankelijk wordt van de grote energiereuzen en u uw stroomkosten aanzienlijk of grotendeels kunt terugdringen.

Aangezien wij van Frankrijk genieten kiezen wij voor panelen van Franse makelij en zo wordt er ook rekening gehouden met het tegen gaan van lange vervuilende transporten uit bijvoorbeeld China of Amerika.

U kunt kiezen uit diverse pakketten: het begint al vanaf twee zonnepanelen tot aan het grote pakket met maar liefst twaalf panelen waardoor u nog maar weinig stroom van de Edf nodig heeft.

Bij installatie van onze zonnepanelen is geen tussenkomst van de energiemaatschappij nodig. Tevens wordt er geen gebruik gemaakt van accus. De opgewekte stroom wordt rechtstreeks op uw eigen installatie geleverd. Bij voldoende opwekking zal uw stroommeter langzamer draaien of zelfs terugdraaien.